Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Madpakkehuset forvandlet til Stjær Taverna under sportsfesten

Masser af foreningsliv

Storring-Stjær Borgerforening støtter fællesskabet og muliggør udviklingen af byens fælles interesser på tværs af foreninger og institutioner. Borgerforeningen fungerer som en paraplyorganisation for en lang række andre initiativer og aktiviteter og hjælper blandt andet i forhold til regnskab, ved at stille forsamlingshuset til rådighed, hjælpe til at søge fonde mv.

Blandt foreninger kan nævnes: Trampestilaug, Byforskønnelsesgruppe, Fællesspisning, Fredagsbar, Juletog- og Belysningsgruppe, Stjær Avis, Stjær info-skærm & fælleskalender, www.stjaer.net, Stjær Fælleshave, Whiskysmagning, Fastelavn - og adskillige ad hoc grupper, som popper op med nye initiativer. Vi byder nye borgere velkommen med velkomstpakker, så alle føler sig inddraget og velkomne. Og vi fejrer de nyfødte, når storken Preben kommer forbi.

Borgerforeningen driver og udlejer forsamlingshuset og Madpakkehuset, som opstår som Stjær Taverna under Stjær Sportsfest. Husene står til rådighed for alle med et behov - og en god idé, f.eks. Nørkleriet, FOF-kurser, dagplejen, Togbane-folket, brætspilsaften, fællesspisning, fællessangaftner og seniorklubber.

KFUM spejderne i Stjær er et godt tilbud til byens børn, som holder af et aktivt udendørsliv, fællesskaber og natur. Stjær Halvmarathon løber af stablen hvert år. Og vi har også en meget aktiv cykelklub Stjær e-Cycling, som blandt andet arrangerer Kløver Motionscykelløb og tilbyder e-cykling. Endelig er Stjær Enge Kogræsser- og Naturplejeforening en aktiv hyggelig forening, hvor 40 familier er gået sammen om at købe og passe 5 stude, som afgræsser engene og laver naturpleje.

Bålhygge ved spejderhytten

Fejringfest for årets landsby 2021

Kløver Motionscykelløb

De modne kvinders klub