Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Virksomhedsbesøg hos Materielgården

Borgerforeningen arrangerer Virksomhedsbesøg hos Materielgården i Skanderborg

Materielgården i Skanderborg
Torsdag d. 20. juni, kl. 18:30
Det er gratis at deltage.

Så tager vi på endnu et spændende virksomhedsbesøg - denne gang besøger vi Skanderborg Kommunes materielgård. Her vil der være mulighed for at se maskinparken, værkstedet, og få en snak med et par af de ansatte. Vi vil afslutte i frokoststuen, hvor der er fri mulighed til at komme med gode spørgsmål. Så hank op i kone, børn og naboer til en sjov og spænende aften, hvor der er fælles afgang i egne biler fra stjær forsamlingshus kl 18.30

Materielgården står for snerydning, græsklipning, skovvedligeholdelse, asfaltarbejde, samt vedligeholdelse af bede og grønne områder, vedligeholdelse af børnehaver og andre offentlige institutioner. Materielgården plejer også at lave en del før under og efter festivalen, for festivalen og for kommunen. Endvidere er der en del grusveje som vedligeholdes, badebroer som skal sættes ud og tages ind igen inden vinter, samt en masse vandløb som skal grødeklippes og vedligeholdes.

Vel mødt!
Bestyrelsen
Stjær Sogns Borgerforening