Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Verdens bedste Beatles-orkester!

Pressemeddelse (ændring): "Verdens bedste Beatles Orkester" istedet for ABBA Revival.

ABBA Revival er desværre blevet ramt af sygdom og kan derfor ikke spille den 23/3 i Stjær Hallen. Men istedet er det lykkedes os at få fra Liverpool : The Bootles - verdens bedste Beatles-orkester!.

Det engelske dagblad ”The Obeserver” skrev dette om THE BOOTLES efter et TV-show: ”THE BOOTLES lyder næsten mere som The Beatles – end Beatles selv!

Og The Observer står ikke alene med den opfattelse, men det er også fire rutinerede musik­ere, vi her har med at gøre. De startede hver især deres musikalske løbebane hjemme i Liv­erpool i de glade tressere, og de spillede rent faktisk med deres respektive orkestre i den legendariske The Cavern Club sammen med The Beatles og andre store Mersey-navne som Billy J. Kramer, Gerry & the Pacemakers, The Swinging Blue Jeans og The Merseybeats. I starten af 80’erne fandt de sammen i orkestret, som de kaldte The Bootles efter bydelen ”Bootle” i Liverpool, hvor de trådte deres barnesko. The Bootles vakte opsigt alle steder – ikke kun pga. at Lars Bang kørte dem land & rige rundt i hans Rolls Royce, så de kom standsmæssigt til deres koncerter, men det faktum at folk aldrig ”live” havde hørt et orkester, som kunne servere Beatles-musik så tæt på og med så godt et show slog deres navn fast på TV og turneer til bl.a. flg. lande : England – Færøerne – Danmark – Norge – Sverige – Finland – Tyskland – Bulgarien & Spanien.

Og en mere rammende betegnelse kan man vel ikke forestille sig. Ikke kun fordi de er gennemmusikalske, men også fordi de har charmen, accenten og frækheden, der var så kendetegnende for de originale The Fab Four. The Bootles består af Alan Menzies (trommer og vokal), Benny Black (guitar, keyboard og vokal), Bernard Southern (guitar, harmonika og leadvokal) og Terry Walters (basguitar og vokal).

Gruppens spøjse trommeslager og primus motor, Alan Menzies, påstår, at han kendte bar­beren, som Paul McCartney synger om i ”Penny Lane”, og han ved i det hele taget mere om ”Strawberry Fields” og havnebyen ved Mersey-floden end de fleste af hans bysbørn. Og så er han kendt for påstanden ”I was there when it happend!” med henvisning til The Cavern Club, hvor han i de tidlige 60’ere spillede nonstop med Gerry & the Pacemakers og The Beatles med sit orkester The Rhythm and Blues Incorporatet.

Ingen kan servere Beatles-hits som THE BOOTLES!

Se mere her: www.bootlesweb.co.uk

NB. Hvis man har købt billet og modforventing vil have pengene retur og ikke opleve The Bootles forrygende musik kan det lade sig gøre i Stjær Brugs, hvor der også kan købes billetter koncerten ligeledes sølges der billeter ved ingangen fra kl 18.30 på dagen.

Mvh
Per Hedegaard
Stjær Boldklub