Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

Træningsstart i håndbold

Stjær Boldklubs håndbold afdeling er i fuld gang med at forberede sig til den kommende vinterturnering, og i den forbindelse indkaldelse der i den kommende uge til træningsopstart.

Mandag den, 5 maj, kl. 19.00 gælder det dameynglinge årg. 1990-91, medens torsdag den 8 maj kl. 19.00 gælder dameseniorerne. Begge dage byder på en gang træning og efterfølgende snak om hvad planerne er for den kommende sæson. Begge grupper vil derefter forsætte med at træne op til sommerferien.

Både hos ynglingene og seniorerne har flere nye spillere allerede meldt deres ankomst til klubben, hvilket helt passer i de planer klubben har, for målet er at få klubbens bedste damehold spillet op i rækkerne, med det spiller materiale klubben allerede råder over til den kommende sæson, så skulle det være muligt at få holdet op i jyllandsserien indenfor de næste par år. Årgangen 1990 og 91 har de sidste par år klaret sig rigtig godt i turneringen, med placeringer helt i top, og så i den kommende sæson har Stjær Boldklub en forventning om at ynglingene vil nå rigtig langt. Indenfor de næste uger vil både pigerne årg. 1994-95 og pigelilleput årg. 1998-99 starte med træningen, vil man vide mere om dette, er man velkommen til at kontakte Stjær Boldklubs håndboldafd.

For første gang nogensinde, ser det ud til at man både hos pigerne og drengene vil kunne stille med hold lige fra lilleput til ynglinge. I modsat, mange andre steder har Stjær Boldklub i den sidste sæson kunnet mærke en stigende interesse for at spille håndbold, det har betydet en øget tilgang hos klubbens børne- og ungdomsspillere, og hos dameseniorerne har man indenfor de sidste par måneder fået tilgang af rigtig mange spillere, hvilket betyder at man er meget tæt på at kunne stille med tre damehold til den kommende vinterturnering