Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Tina Sørensen åbner eget galleri

Tina Sørensen fra Stjærskolen er kunstmaler i sin fritid og har nu startet et lille galleri, TS-Art, hvor hun udstiller en række af sine malerier. Desuden er hun med i den lokale gruppe "Stjær billedmagere", som mødes et par gange om måneden for at lave både små og store projekter. Her skriver Tina lidt om sig selv:

Jeg hedder Tina Sørensen og er 38 år gammel. Da jeg efterhånden er stærkt repræsenteret på familie- og vennevægge, føler jeg, at tiden nu er kommet til at vise malerierne frem for ”et større publikum”. Derfor hjemmesiden [www.ts-art.dk][1], som er oprettet i marts måned 2004.

Ca. 2 gange om måneden mødes jeg med 6 andre piger i Stjær. Vi, ”Stjær billedmagere”, er en eksperimenterende gruppe, som laver både små og store projekter. Det sidste projekt ”Kvindeliv” udstillede vi med på Galten bibliotek, hvor vi fik en del presseomtale, som kan læses i scrapbogen her på hjemmesiden.

Inspiration får jeg meget ved at se andres kunstudstillinger eller ved at læse div. kunstbøger. Mit store ”idol” er den ukrainske maler Sviatchenko.

Jeg er meget til de blå farver, hvilket også kan anes på hjemmesiden. Forsøger dog ofte at starte et maleri i de grønne farver – bare for forandringens skyld, men sjovt nok ender det næsten hver gang med de blå. Spartlen er mit yndede værktøj, men jeg bruger også pensel. Ofte afslutter jeg billederne med streger, som jeg ”stryger” på med en blomsterpind.

TS-Arts hjemmeside: www.ts-art.dk