Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Tilmelding - Skanderborg Festival 2009

Det er for 9. år lykkedes Stjær Boldklub at få en standplads på Skanderborg Festival, der finder sted fra onsdag d. 5. til søndag d. 9. august 2009. Standen er, som i de sidste år, helt og holdent boldklubbens egen, og vi har selvfølgelig bevaret navnet Cafe Stjær*ne.

Menuen er som sidst Boller i karry og paprikakylling, samt morgenmad fredag, lørdag og søndag, og igen i år er vi placeret inden for hegnet.

At vi er kommet indenfor betyder, at vi er nødt til at holde alle vagter nede på 5 personer, idet boldklubben ikke kan påkræve flere dagsbilletter fra festivalledelsen. Dette giver en travl vagt til alle hold, hvorfor man skal være forberedt på nogle hektiske timer i boden, hvor godt samarbejde er en nødvendighed.
Dette betyder til gengæld så også, at nogle vagter måske er mere attraktive end andre, hvorfor morgenvagten fredag, lørdag og søndag kun bemandes af folk, der tager flere vagter på andre tidspunkter af døgnet.

Klik her for Tilmelding - Skanderborg Festival 2009 (PDF)

Alle vagter skal naturligvis besættes af folk over 18 over i ædru tilstand, så holdene, der møder ind senere på dagen, skal - trods deltagelse i festivalen i dagtimerne – undgå indtagelse af alkohol. Vi håber naturligvis, at man, som da standen lå udenfor festivalpladsen, stadig har lyst til at hjælpe, selvom man måske udstyres med en dagsbillet, som – hvis man skal passe sit civile arbejde - ikke kan anvendes til meget andet end timerne i boden. Oplevelsen er stadig sjov, og overskuddet går jo stadig til, at vi kan sikre vores unge spillere gode oplevelser i fremtiden. Vi har flere gang haft vore ungdomshold til håndboldstævner både i Danmark og Sverige, og der arbejdes allerede nu på at lave en udlands tur i 2010.

Vi håber derfor på stor opbakning blandt forældre, seniorspillere og andre interesserede.

Vær med og få en sjov og hyggelig oplevelse med alle bodens gæster, også selv om det er på de sene tider af døgnet!!

Arbejdet består i servering og salg over disken, dels morgenkomplet med kaffe/juice samt rundstykker, rugbrød og pålæg, dels de førnævnte varme retter.
Kødet leveres færdigt fra slagteren, men skal naturligvis varmes, ligesom der skal koges ris.

Ansvarlige fra boldklubben er tilstede eller kan tilkaldes under hele vagtperioden.
Ons/tors/fredag Per Hedegaard (Tlf. 51490653), lør/søndag ligeså Henning Røgen (Tlf. 23310495)

Transport fra Stjær til Skanderborg skal I selv sørge for. Der kan evt. aftales samkørsel med de andre fra vagtholdet.

Standen ligger i nærheden af Rytme Hans, nærmere beskrivelser følger senere.

Mødetid ved standen er 15 minutter før vagt, bortset fra morgenvagterne, hvor man af hensyn til brygning af kaffe møder en halv time før.

Tilmelding må meget gerne ske allerede nu ved aflevering af nedenstående til:

Ellen Møller
Nygårdsparken 28
Email: fa.moeller@os.dk

Henning Røgen
Jeksenvej 12
Email: henning@rogen.dk

Per Hedegaard
Pebbelparken 24
Email: pfh@mail.dk

Der må gerne afkrydses flere vagter og alternative tidspunkter.

Med venlig hilsen
Stjær Boldklub

Så snart vagtplanen er på plads gives der besked til de involverede.