Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Tilbud til alle lokalmedie-freaks

Tilbud til alle lokalmedie-freaks / frivillige lokalpressefolk i Skanderborg Storkommune, fra Stjær Mediegruppe: ”Journalistens Værktøjskasse” - to uddannelsesdage i Stjær Forsamlingshus.

De to lørdage 27. januar og 24. marts 2007 - er et uddannelsestilbud, til frivillige lokalmediefolk i Skanderborg Storkommune.

I foråret fik Stjær Mediegruppe, som producerer www.stjaer.net og Stjær Avis, nogle penge fra folkeoplysningsudvalget i Galten kommune, til at gøre os dygtigere for, så vi bl.a. ikke laver så lange aviser, som avis nr. 18!

Vi har sammen med journalisthøjskolen udformet 2 uddannelsesdage, hvor lokalmediefolk fra storkommunen kan mødes i Stjær Forsamlingshus og lære nyt sammen og inspirere og lære af hinanden. Underviseren er en af journalisthøjskolens lærere. Uddannelsesdagene hedder: ”Journalistens Værktøjskasse” - Et undervisningsforløb for medarbejdere ved medier i lokalområder. Hovedvægten i undervisningen vil blive lagt på produktion til skrevne medier. Målet med undervisningen er at give kursisterne indsigt i journalistens arbejdsmetoder.

Undervisningen vil blive en kombination af oplæg og praktiske øvelser. Hver undervisningsdag vil have en varighed på fem timer. Undervisningen tager primært afsæt i de medier kursisterne skriver til.

Lørdag den 27. januar 2007, kl. 11 - 16

Hjemme: Efter den første undervisningsdag skal kursisterne arbejde med en artikel, som sendes til underviseren inden 2. undervisningsdag.

Lørdag den 24. marts 2007, kl. 11 - 16

Vi håber, de to uddannelsesdage bliver start på flere, hvor vi bl.a. kan lære om det elektroniske medie. Men vi starter med disse ”gode gamle journalist-redskaber”. Alle frivillige lokalpresse-journalister, fra Storkommunen, er velkomne!!

Kurset er gratis – I får frokost og et dejligt samvær med andre frivillige lokalmediefolk – oveni den professionelle undervisning! Det er vigtigt, man deltager begge dage.

MELD JER TIL PÅ stjaeravis@stjaer.net INDEN JUL!

Der er et begrænset deltagerantal!

Venlig hilsen,
Pil Brudager
Bjarne Schøler
Roy Erik Blüthgen