Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Stormøde og Jason Watt i Stjærhallen

STORMØDE & FOREDRAG I STJÆRHALLEN

GÅ IKKE GLIP AT EN INSPIRERENDE DAG I STJÆR BOLDKLUB!! SÆT X I KALENDEREN D. 17.01.2009 KLOKKEN 13.00
DER ER GRATIS ADGANG, MEN DA DER KRÆVES TILMELDING, SKAL DU/I TILMELDE DIG/JER VIA DETTE LINK:

http://www.dgi.dk/200909853005

Fremtidens boldklub - Visioner, debat, hvordan kan det gøres o.s.v
Lørdag d. 17. januar fremlægges resultatet af den store brugerundersøgelse, som borgerne i Stjær, Storring og Søballe, samt medlemmer uden for nærområdet, har deltaget i.
Her tages de gennemgående ønsker op til debat, og sammen ser vi på, hvilke muligheder vi har for at føre dem ud i livet.
Vi håber, at rigtig mange, unge som ældre, vil finde vej til hallen denne dag, hvor der gerne skulle blive en livlig debat om fremtidens idrætstilbud, dagligt klubliv og eventuelle andre, eksempelvis kulturelle, tiltag i Stjær Boldklub. Foredrag af Jason Watt ”Fordi jeg vil!”
I 1999 var racerkøreren Jason Watt ude for en alvorlig ulykke. Nu fortæller han i et foredrag om sit liv som privatperson og sportsmand før og efter ulykken. Og han kommer bl.a. ind på de tanker, han gjorde sig, da hans verden med et slag blev en anden.... At have drømme, sætte sig mål og levere en 100% indsats i kampen for at nå dem er foredragets røde tråd.