Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Stjærs ulveunger på distriktsturnering

Den 1. maj deltog ulvene fra Stjær i Gudenådistriktets turnering for bæver/ulve. Turneringen fandt sted hos KFUM-spejderne i Søften. Årets tema var Walt Disney og der var deltagelse af 250-300 børn. Det blev en kanondag. Vejret var med os – solskin fra starten og kun få dråber regn da turen gik hjemad. Børnene gik fra post til post og spændvidden i opgaverne var stor. Hos ”Peter Plys” lavede man pandekager m/honning over bål. Hos ”Askepot” skulle man finde vej i gennem labyrinten for at komme til bal på slottet. Hos ”Den lille havfrue” skulle man finde ting på bunden af havet (kimsleg – i en stor balje med halvstørknet tapetklister – mærke på tingene og gætte). Hos ”Find Nemo” – fiskedam (fange Nemo og hans venner ved hjælp af fiskekrog med 4 liner – kræver samarbejde) og sådan var det hele vejen rundt.

Der havde virkelig været gang i kreativiteten på posterne. Løbet var delt op i 2 sværhedsgrader – en for bævere (0.-1. kl.) og en for ulve (2.-3. kl.). På hver post fik man tildelt op til 10 point – alt efter hvor godt man klarede opgaven – samarbejde og præsentation ved ankomst til/afgang fra posten.

Det hele sluttede af med et kæmpe tag-selv-kagebord og saftevand i spandevis, efterfulgt af præmieoverrækkelse. Dagen sluttede sidst på eftermiddagen tilbage i Stjær med en flok trætte unger fyldt med oplevelser. Det havde været en rigtig god tur og begivenhedsrig.

Klik her for at se billeder fra turen: Ulveunger på distriktsturnering