Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Stjær vandt LAL's IT-stafet

I forbindelse med, at Stjær by-portal for nyligt vandt LAL's IT-stafet (Landsforeningen Af Landsbysamfund) har Stjær i sidste uge modtaget pressemeddelelsen herunder fra Barbara Diklev, redaktør af www.lal.dk, www.landsbynettet.dk og Bladet "Landsbynyt":

De ka' det dér, dem henn' i Stjær!

Stjær fejrer noget nyt igen og igen. I sidste uge fyldte forsamlingshuset 100 år, og det blev fejret med tre fester, en reception, en aftenfest og en børnedag. En vældig værdig måde at fejre en 100-årig på. Midt i forberedelserne til festlighederne kom så en anden mulighed for fejring. Stjærs hjemmeside fik IT-stafetten i Landsforeningen Af Landsbysamfund. Stafetten kom fra Fejø med ordene: "Vi har i vores søgen efter en modtager til stafetten lagt vægt på at finde en hjemmeside, som indeholder aktuelt stof og fungerer som dagligt redskab for landsbyens borgere. www.stjaer.net lever på flotteste vis op til dette. At www.stjaer.net desuden er professionelt og overskueligt opbygget samt indeholder masser af baggrundsstof, gjorde kun valget lettere. Pas godt på stafetten! - Det var med stor glæde, Fejø modtog IT-stafetten fra Strynø, og det er med ligeså stor glæde, vi nu giver den videre til Stjær."

IT-stafetten i Landsforeningen Af Landsbysamfund har kørt rundt i landet siden januar 2000. Stjær er den 27. modtager af stafetten for rigtig gode hjemmesider for små samfund. Selvfølgelig er webmaster Roy Blüthgen glad for stafetten. Han siger:

"Tak for den store ære - den tager vi da gerne imod - og vi skal nok kigge os om efter en værdig efterfølger til stafetten :-)"

Det frivillige arbejde, der altid er forbundet med sammenholdet og indsatserne for lokalsamfundet, fortjener ros i almindelighed, og specielt, når resultatet er så flot, som Stjærs hjemmeside er. Alle stafetnavnene kan ses på www.lal.dk

Flere oplysninger hos:

Barbara Diklev
Nørvad 4, Nysum
DK 9610 Nørager
Tel. +45 98 56 93 93
Fax +45 98 56 94 84
Mobil +45 40 95 93 83