Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

Stjær drenge tabte kvartfinalen

Det var lige ved og næsten for Stjær Boldklubs drenge B 13, holdet havde spillet sig frem til kvartfinalen hvor de søndag morgen kl 8.40 skulle møde et færøsk hold. Desværre blev det til et nederlag, men det var rigtig flot gået af drengene og deres to trænere Michael Schmidt og Henrik Haarup Laursen. for de opnåede at blive det næst bedste danske hold kun overgået af Herning.

Pigerne årg 95 tabte lørdag sidst på dagen, men opnåede at blive placeret blandt de 11 bedste hold og det bedst placerede danske hold.

Der er ingen tvivl om at Stjær har sat deres præg på turneringen i Gøteborg, hvor nogen måske er lidt skuffede over de sportslige resultater når de kommer hjem, men det er helt sikker at det for alle uanset hvordan det er gået har været en kæmpe oplevelse at være med i verdens største håndboldturnering. Der skulle ifølge Anette Thorsted være hjemkomst kl. ca. 22 søndag aften, alle er ved godt mod, men meget trætte, så det er helt i orden hvis der er nogen der trænger til at sove lidt længere mandag.

Man kan allerede læse mere om turen på Stjær Boldklubs hjemmeside www.stjaerboldklub.dk, man går ind på håndboldafd.s forside, Vil man læse mere om G 11 kan man blot trykke sig ind på pigelilleput.