Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Stjær Billedmagere

”Stjær Billedmagere” er en gruppe, der er startet op på baggrund af flere kunstinteresserede piger i byen. Vi mødes for at male og tegne hos Tina Kolding (i det gamle mejeri). Man kan læse om os og vores aktiviteter under "Stjær Siderne" i kategorien "Foreninger & Grupper". For et år siden afsluttede vi et udsmykningsprojekt til festsalen i forsamlingshuset. Motiverne er mennesker i bevægelse eksempelvis – dans.

I foråret udstillede vi med ”Kvindeliv” på Galten bibliotek. Der var bl.a.: ”Hængepartier”, gibsafstøbninger af vores bryster. Hygiejnebind og tamponer som billedbund, og ”Sladretasker til Kirkekaffe”. Endvidere var der ”Spendérkjole” syet af boner. ”Kvinden med overblik” har biblioteket hvervet sig, og kan ses hængende i en gynge over trappen til 1. salen.

Vi er nu i starten af december 2003 påbegyndt et nyt projekt. Klodser (ca. 10 x 10 cm) – som vi hver især maler/dekorerer. Når vi så om nogle månder/1 år har lavet rigtig mange, påtænker vi at sammensætte dem alle på en måde, som klæ´r klodserne bedst. Dette siges dog med et vist forbehold, idet den ene idé hurtigt kan afføde den næste – og dermed ændre det hele!!!! Vi får se, hvad tiden viser.

Følgende personer udgør Stjær Billedmagere: