Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Støtte arrangement for Karsten Holm!

Hvis du synes at der er lang tid til sportsfesten...... kom og vær med til dette lokale kulturtiltag og få en festlig eftermiddag: Støtte arrangement for og med Karsten Holm!

Søndag d. 14/1/2007 kl. 14-16 i Stjær forsamlingshus. (dørene åbne kl. 13.30)

Vort berømte bysbarn og graver Karsten Holm ta´r til USA i februar og indspiller sin første solo CD i Chattanooga, Tenneesee. I anledning af 30 år siden Elvis døde, Karsten rejser d. 2 februar 07 med et filmhold, samt Viggo Sommer fra "de Nattergale", der vil lave en dokumentarfilm om projektet som senere vil blive vist på DR2. Projektet vil blive fulgt tæt i Galten folkeblad.

Entréen er 100 kr pr. person, og inkluderet i prisen et signeret eksemplar af CD´en, når den er færdigproduceret. Børn gratis.

Karsten vil fortælle om sit nye show og den forestående tur m.m.

Der er mulighed for at købe både lokal sponsoret øl, vand, pølser samt kaffe og kage såvel som merchandise fra US Dreams, Århus som er medsponsor. Du har også i denne anledning mulighed for at booke Karsten selv til en festoptræden i dit firma, på din arbejdsplads, til en familiefest eller en anden festlig lejlighed til specialpris.

Kom og støt op om vores egen lokale Elvis, m.m. så han kan føle opbakningen hele vejen til USA, når han drager ud i verden for at sætte Stjær på verdenskortet.

Hvis du har lyst til at være frivillig hjælp eller sponsorere et kasse øl eller sodavand til festen kontakt: Jan Thøgersen 86950594 eller mail jan@thogersen.dk

Du kan læs mere om Karsten Holm og hans musik på www.karstenholm.dk

Vi ses,

Støttegruppen Stjær på Verdenskortet