Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

SSB nyhedsbrev no.2 - April 2018

ORDINÆR GENERALFORSAMLING
Onsdag den 18. april 2018, kl. 19:00 afholdes den årlige generalforsamling i Stjær Sogns Borgerforening.
Bestyrelsen håber på din/Jeres deltagelse.

CYKELLØB
STJÆR SOGNS BORGERFORENING og løbsledelsen bag KLØVER MOTIONSCYKELLØB laver igen i år et cykelløb i og omkring Stjær. Arrangementet i år er dog ændret så der ikke afholdes et decideret cykelløb, som tidligere, men mere en form for Social Ride. Store som små, unge som gamle er velkomne.
Arrangementet afholdes den 25. august.
Starten går fra Stjær Boldklub, Vesterbro 32, 8464 Galten, kl. 10:30.
Der vil efterfølgende være mulighed for køb af forfriskninger ved Brugsen.
Kig også forbi cykelløbets Facebook side og http://www.kløvermotionscykelløb.dk

EN VELLYKKET FASTELAVN
Den 11. februar 2018 holdt Stjær Sogns Borgerforening fastelavn for sognets borgere i samarbejde med LokalBrugsen Stjær.
TAK til de mange fremmødte og de mange flotte og kreative udklædninger! Godt humør og kraftige slag, betød at arrangementet var vellykket og vi gentager succesen næste år.

LANDSBYUDVIKLING
I øjeblikket arbejder en gruppe lokale borgere på højtryk for at få et oplæg klar til kommunen i starten af juni måned. Oplægget skal repræsentere ønskerne fra Stjærs borgere til udvikling af vores landsby de næste tyve år. De syv arbejdsgruppers oplæg præsenteres på et borgermøde i Stjær i starten af maj.

KONTINGENT
I marts måned fik alle borgere i sognet omdelt indkrævningen til årets kontingent - på nær dem som er tilmeldt den automatiske PBS indbetaling.
Husk at betale, så I kan være med til at støtte arrangementer som fastelavn, Kløver Motionsløb, æblemostdag og meget mere.