Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Sponsor cykelløb en stor succes

Dagens Sponsor cykelløb endte med at blive en stor succes. Vi mødtes klokken 12 ved skolen og gjorde klar, deltagerne begyndte at dukke op ved 13 tidne. Her blev de skrevet ind og fik udleveret et nummer. Allerede inden løbet blev fløjtet i gang havde vi første uheld, Hubert væltede på sin løbecykel og slog panden i asfalten med en stor flænge som resultet. Bent Kristensen sprang til og kørte straks hjem for at hente førstehjælps udstyr så han kunne lukke for flængen. Tak til Bent for hurtig indsats.

Boden blev åbnet og der blev solgt kaffe, kage, boller, frikadeller, slikposer og frugt. Deltagerne fik gratis saftevand inden afgang.

Klokken 14 fløjtede vi løbet i gang. Alle fulgtes rundt på første omgang for at sikre at alle kendte ruten. Der var en sygeplejerske og en mekaniker på plads for at hjælpe ved uheld.

Se billeder på: https://picasaweb.google.com/percrone/StjRskolen#

Næste uheld kom ved afslutningen af første omgang, Amalie væltede da hun kom skævt ind på en fortovskant, hun fik nogle hudafskrabninger men kom hurtigt på cyklen igen. Det var dagens sidste uheld. Undervejs var der enkelte mekaniske uheld, en punktering, afhoppede kæder og et dæk der var helt ødelagt. Der var mange gæster fra byen og familiemedlemmer der kom forbi for at følge deltagerne, tak for opbakningen. Boden blev flittigt besøgt og der røg en del kage og kaffe over disken, tak til de børn og voksne der passede boden i løbet af dagen. Der var 44 deltagere i løbet, de kørte sammenlagt 985km på de to timer løbet varede, hvilket er et superflot resultat. Som det blev nævnt måtte vi ikke lave et væddeløb hvor hastigheden blev det vigtige, derfor var der ingen vindere, jeg vil dog alligevel nævne at Philip nåede at køre 39,6 km hvilket giver en gennemsnitsfart på næsten 20km/t, en rigtig flot indsats. Flere andre drenge, piger og forældre kom op på over 35km, her iblandt Jesper, Bent og Hans Henrik der nåede 37,4km samt Tobias og Jonathan M der nåede 35,2km. Tora og Asta nåede begge over 30km så der blev gået til den og trådt godt i pedalerne under hele løbet. Alle deltagere ydede en super god indsats og vi var meget imponerede over jer alle.

Klokken 16 blev løbet fløjtet af og alle deltagerne kunne få sig lidt væske og hvile sig i solen. Efter en sammentælling af de flittige omgangstællere kunne vi offentliggøre det samlede km antal. Efter en hurtig oprydning forlod vi skolen efter en super dejlig dag. I disse tider hvor vi ofte ser vores børn sidde i timevis foran computeren, var det en fornøjelse at se hvordan de her gav den gas for den gode sag.

Specielt tak til Finn i Stjær Brugsen der sponsorerede en masse slik og frugt, en tak skal også gå til Netto i Hørning der sponsorerede drikkevarer og frugt, også en tak til Jens i "det blå varehus" der sponsorerede maling til skilte, en tak til Mads og Katrine der bakkede flot op om arrangementet. En tak skal også lyde til Thomas Vixø der sponsorerede træ til skilte og gjorde dem klar til maling. Endelig vil jeg takke forældrerådet i klassen samt specielt Marianne der har brugt timer med at lave papirer og strukturere indsatsen der fik det hele til at gå op. Tak for en god dag.

//Løbslederen

Er der andre der har billeder eller film klip modtager vi gerne til videredistribution