Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Sommerudstilling hos Art Jamming

Art Jamming slår dørene op for to sommerudstillinger. Den første udstilling er med Sonya Gardner:

Lørdag den 20. kl.13-17 og søndag den 21.juni kl.10-17

Alle er velkomne og der er kaffe på kanden.

Et gammelt kinesisk ordsprog, ”When three people are of the same mind, yellow dirt can be turned into gold.”, har været inspirarationskilden til Sonya Gardners billeder.

Sonya er født i Las Vegas, og voksede op i en græsk ortodoks familie. Hun er uddannet og har arbejdet som arkitekt i USA. Da hun kom til Danmark uddannede hun sig indenfor møbeldesign og grafisk design.

For et års tid siden, besluttede hun sig for, at fokusere på maleriet. Hun meldte sig på et kursus hos Art Jamming ved Tina Kolding, hvor hun fik tid til at fordybe sig. Sonya fandt ind til sit eget kreative udtryk, hvilket har resulteret i en serie moderne ikoner, som udstilles i denne weekend hos Art Jamming. Kunstneren vil være tilstede på udstillingen, og fortælle om sine tanker og ideer bag malerierne. Sonyas malerier kommer ud af det smukke og længslen efter skønhed. Vi drages af det smukke, og skoene i hendes kunstværker repræsenterer den ekstreme rigdom og sociale accept, som vi vil give alt for at eje. Skoene bliver et Ikon på den vestlige verdens statussymboler.

Sidestiller vi det med den 3.verdens store fattigdom, lidelse og sociale udstødning af den vestlige verdens forbrugersamfund, dannes der en kompleksitet. Til daglig lukker vi øjnene for det komplekse i forbrugersamfundet overfor den 3.verden, men Sonyas ikoner tvinger os til at tage stilling.

Art Jamming
Vesterbro 23B – Stjær
8464 Galten

Kontakt Tina på 51922563 for yderlig information