Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

Skanderborg Festival 2005

Stjær Boldklub – Skanderborg Festival 2005

Det er for 5. år lykkedes Stjær Boldklub at få en standplads på Skanderborg Festival, der finder sted d. 10. til d. 14. august 2005. Standen er som sidste år helt og holdent boldklubbens egen, og vi har selvfølgelig bevaret navnet ”Cafe Stjær*ne”. Også i år er vi placeret ved Capri / Hovedindgangen.

Vi har igen i år fået lov til at servere morgenmad og 1 varm ret, som vanligt Spaghetti Bolognese plus som noget nyt - Koldskål med kammerjunker. At vi igen i år har fået boden bidrager til, at vi kan sikre vores unge spillere gode oplevelser i fremtiden. Sidste år sendte vi for eksempel 60 børn til håndboldstævne i Sverige og en busfuld fodboldspillere til sjælland for at spille fodbold og se en landskamp, delvist betalt af indtjeningen ved Skanderborg Festival. Der arbejdes allerede nu på at lave en udlands tur i 2006.

Vi håber derfor på stor opbakning blandt forældre, seniorspillere og andre interesserede.

Vi henvender os derfor til jer i håb om, at du/I vil yde nogle timers arbejde og dermed støtte ungdomsarbejdet i boldklubben. Vær med og få en sjov og hyggelig oplevelse. Der skal bruges mange tilmeldinger, idet der for hver vagt skal bruges mellem 5 og 8 personer, alle over 18 år. – Nogle vagter kræver højere bemanding end andre.

Arbejdet består i servering og salg over disken, dels morgenkomplet med kaffe/juice samt rundstykker, rugbrød og pålæg, dels Spaghetti Bolognese. Kødet leveres færdigt fra slagteren, men skal naturligvis varmes, ligesom der skal koges pasta. Koldskålen er købt klar til servering.

Ansvarlige fra boldklubben er tilstede under hele vagtperioden.

Transport fra Stjær til Skanderborg skal I selv sørge for. Der kan evt. aftales samkørsel med de andre fra vagtholdet.

Standen ligger ved hovedindgangen lige overfor Capri. Kig efter ”Cafe Stjær*ne”

Mødetid ved standen er 15 minutter før vagt, bortset fra morgenvagterne.

Tilmelding må meget gerne ske nu via kontakt til Ellen Møller, Nygårdsparken 28 - Jørgen Bonde, Pebbelparken 26 - Henning Røgen, Jeksenvej 12 eller Per Hedegaard, Pebbelparken 24.

Med venlig hilsen
Stjær Boldklub