Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Skal vi have badminton i Stjær?

Hvis der fremover skal være badminton i Stjær Boldklub er det nødvendigt at én eller flere personer melder sig til at deltage aktivt i bestyrelsesarbejdet. Vi mangler p.t. en formand og 1 udvalgsmedlem.

Såfremt der ikke er interesserede, ser vi os desværre nødsaget til at nedlægge badmintonafdelingen.

Skriv en mail til én af os i bestyrelsen, så vi kan bibeholde en god afdeling under Stjær Boldklub. Du kan skrive til alle i bestyrelsen, men også direkte til undertegnede som eksisterende formand kraghbonde@mail.dk

Den nye bestyrelse i badmintonafdelingen har frie tøjler, og har mulighed for at sætte sit personlige præg på aktiviteterne, som man ønsker. Derfor - en stor appel - vær med til at bibeholde badmintonafdelingen i Stjær Boldklub ved at deltage aktivt i arbejdet bag "kulisserne". Der er ikke meget arbejde for formanden, bl.a. skal man deltage i hovedbestyrelses møder, opstart af badminton sæsonen, boldindkøb og små-ting. Og selvfølgelig være aktiv i forbindelse med arrangementer.

Vi glæder os meget til at høre fra medlemmer og forældre af børn, som har haft nogle gode og hyggelige timer i hallen med badminton.

Med venlig hilsen
Stjær Boldklub, Badminton
Lone Kragh
Pebbelparken 26