Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Bålhygge i Stjær
Flere artikler ➜

Senior-Håndboldfitness i Stjær Boldklub

_Kom og oplev en ny, spændende aktivitet Stjær Boldklub for dem, der er tæt på eller har passeret 60 år.

Er du fyldt 60, og savner du aktivitet, boldspil, generel styrke og mere socialt fællesskab? Så er Senior-Håndboldfitness måske noget for dig.

Aktiviteten er med stor succes afprøvet i aldersgruppen 56-84 år og byder på tilpassede styrkeøvelser med fokus på bevægelighed, balance og koordination, inden bolden gives op til sjovt spil på mindre baner.

Det primære fokus i tilblivelsen af Senior-Håndboldfitness er, at alle skal kunne være med, og at øvelserne netop er skræddersyet til målgruppen. Det skal være socialt, der skal være bevægelse, og det skal være en god oplevelse.

Senior-Håndboldfitness er allerede kørende i flere foreninger, hvor det har fået en rigtig flot modtagelse, og foreningerne overvejer at tilbyde ekstra hold på grund af den store efterspørgsel.

Prøv det af
Nu tilbyder Stjær Boldklubs håndboldafdeling også Senior-Håndboldfitness og byder dermed alle nysgerrige til at møde op og prøve spillet - du vil ikke fortryde det.
Interesserede kan blot møde om i hallen og være med eller henvende sig til John Haarup Laursen på 40778900/ john-h-laursen@hotmail.com for mere information.

HåndboldFitness-konceptet er udviklet af Dansk Håndbold Forbund med støtte fra Danmarks Idræts-Forbund.