Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

Sæt kryds i kalenderen

Sæt kryds i kalenderen - Stjær Sportsfest 4. - 7. Juni 2015

Vinteren er ovre, foråret er i fuld gang, og inden vi ser os om, er det sommer. Men for at det for alvor kan blive sommer i Stjær og omegn, skal vi naturligvis samles på banerne til Stjær Sportsfest.

Udvalget er i fuld gang med planlægningen af årets Sportsfest, og vi glæder os til igen at fejre vores skønne nærområde med alle, som skulle have lyst.

Sportsfesten har resulteret i pæne overskud de seneste år på trods af et begrænset budget. Det er noget, som vi alle er glade for - især fordi det er et udtryk for, at lokalområdet bakker op om Sportsfesten, hvilket er det absolut vigtigste. I år har vi hævet budgettet på forskellige poster, hvilket blandt andet betyder, at der vil være et større telt.

Sidste år var der så mange folk i teltet lørdag aften, at vi var tæt på den maksimale kapacitet. Det har vi taget konsekvensen af, og i år har vi prioriteret mere plads.

Der skal være plads til alle ved Stjær Sportsfest, og med det nye telt sikrer vi, at der ikke opstår en situation, hvor folk risikerer at blive afvist, selvom teltballet forhåbentlig bliver et tilløbsstykke igen i år.

Vi vil naturligvis gerne have mange voksne i teltet lørdag aften til den store fest, men det er mindst lige så vigtigt, at børnene kan få nogle forrygende dage på boldbanerne. Derfor har vi i år satset ekstra på forskellige børneaktiviteter, som i løbet af dagene skal sikre gode oplevelser for alle aldre. Præcis hvilke tiltag, og hvornår de vil foregå, kan du læse mere om i det komplette program for Sportsfesten.

Vi har også valgt at bruge ekstra penge på musikken denne gang, og vi har faktisk to store livebands til årets Sportsfest. Dette har vi samlet til et generelt tema, som vi har valgt at kalde "Årtiernes Kamp". Dette "slag" bliver udkæmpet over to dage. Fredag har vi hyret et band, som giver os alt det bedste fra 90'erne, og lørdag kommer der et band, som spiller alle de store hits fra 80'erne.

Er du også i tvivl om, hvilket årti der egentlig har leveret flest udødelige hits? Kom og hør begge bud i teltet fredag og lørdag aften.

Sikke mange nye tiltag - men hvad med...?

Bare rolig. Alle de ting, der har kendetegnet Sportsfesten de sidste mange år, er selvfølgelig stadig på tapetet. Man kan fortsat glæde sig til den første dag på hoppepuderne, fodboldkampene om torsdagen (bl.a. braget mellem Stjær og Galten i Serie 2) og de tre b'er om fredagen: Bilorientering, børnedisko og burgere. Lørdagens store håndboldstævne og den store fest om aftenen er der naturligvis heller ikke pillet ved, og det samme gælder den intense høvdingebold-turnering, som runder det hele af om søndagen.

Vi håber, at vejrguderne vil være med os igen i år, men ellers glæder vi os bare til at se en masse glade mennesker, så vi kan fejre vores skønne lokalområde.

Sæt kryds i kalenderen, hold øje med programmet, og glæd jer til et brag af en Sportsfest – det gør vi.

De bedste hilsner fra Udvalget.

Klik her for Komplet Program - Sportsfest 2015