Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Sæbekasse Rally vundet af Stjær

I den forgangne uge, mandag d. 27. september, har KFUM-spejderne afholdt sæbekasse rally. Dette foregik på den internationale godkendte grusbane i Sjelle. Bilerne var klargjorte og velsmurte. Løberne toptunede og kampgejsten var på sit højeste. Selv publikumsinteressen var stor og forældrene var mødt talstærkt op for at overvære denne begivenhed.

Otte hold var til start, og der blev således kæmpet over flere heat. Holdende gav den alt hvad de kunne og flere heat blev afgjort næsten på målstregen. Til sidst blev vinderen fundet: "Stjær 1" med "Herskind 2" på en flot 2. plads og "Stjær 4" på 3. pladsen. Rallyet var afslutningen på et utroligt dejligt forløb hos KFUM-spejderne i Stjær, hvor vi har brugt flere møder på først at bygge bilerne og dernæst deltagelse i rallyet. Børnene har gået til opgaven med liv og sjæl og stor omhu. Fantasien har været sat i sving. Der er blevet savet, boret, skruet, slået søm i til den store guldmedalje - både af piger og drenge - simpelthen et velgjort arbejde. Dette blev bevist under rallyet. Herskind ulvenes biler kunne ikke stå distancen, så de måtte låne af Stjær, hvis biler holdt under hele rallyet. Udover at der inden løbet også var blevet trænet hårdt og intenst i bilerne.

Her er fotos fra rallyet:


Klar til start


Starten er gået


Retur til startlinien


Næste heat klar


Der accellereres


Endnu et heat mod herskinds ulve


Sejrsceremoni


Præmieoverrækkelse