Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Rollespil i Bakkeskoven på lørdag

Som sædvanligt kan man på markedet i Bakkeriget handle med ting, hygge sig ved bålet og proviantere lidt spiseligt. Du skal have bløde våben, og du skal helst være udklædt, men det behøver ikke være dyrt og fint! ALLE (børn, unge, gamle, familier) kan være med - også selvom du ikke har prøvet det før.

Dato & tid: Lørdag den 14. maj kl. 18.00 - 22.30. Check in åbner kl. 17.00
Tilmeld dig her: http://bit.ly/fKw23K (40 kr. betales ved check in)
Info og regler her: http://kulturistjaer.dk/rollespil/info_%26_regler.html

Kom og vær med - det en oplevelse - og super sjovt!
Med venlig hilsen, Rollespil i Stjær
FORHISTORIEN (fra hjemmesiden)

Der lever 2 folkegrupper i Bakkeriget. Mod syd huserer de onde, orkere og sortelvere og andet pak, som stort set kun tænker på sig selv. Mod nord bor de mere fredsommelige; fromme mennesker, flittige bønder, stolte riddere, foruden de vise elvere… De to folkegrupperinger har nu snart i årevis kæmpet om Bakkeriget, kronen og det guld der findes i Guldminen.

Midt i Bakkeriget, på Øen Farn, i floden Efera, foregår det halvårlige marked og her forløber handlen fredeligt. Her kommer folk fra nær og fjern. Det er både bønder, gøglere, guldgravere, elvere og indimellem en enkelt ork eller to. De kommer for at handle proviant, viden, genstande, guld mm.

Der er dog på det seneste begyndt at ske uforklarlige ting i Bakkeriget. Planter visner pludselig, jorden revner, insektsværme kommer væltende, kærlighed forsvinder brat mellem ægtepar, børn holder op med at lege, huse er ramt af lynet, og ikke mindst er guldet i Guldminen forsvundet og dér findes nu kun malm. De fredelige folk føler, at der er onde kræfter iblandt dem. Men de kan ikke finde ud af, hvad disse kræfter består af. Nu er de begyndt at blive mistænksomme overfor hinanden og frygter, at det er én iblandt deres egne rækker, som er skyld i alle ulykkerne.

... forsættelse følger i Bakkeriget. Vi ses!