Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

Rollespil i Bakkeskoven - 26. september

Så kan I godt begynde at gælde jer, for I er alle inviteret til rollespil i Bakkeskoven lørdag den 26. september kl 11 - 14.30. Indtjekning starter kl. 10.00. Tag roligt hele familien med - eller vennerne fra skolen. Alle er velkomne og kan være med.

PLOT: Efter ”Det Blodige Bryllup” i Bakkeskoven har kongen sat sine soldater ind for at skabe ro. Men rygterne i Bakkeriget er mange og historierne går... De seneste rygter fortæller, at den berømte alkymist, Midas den Gyldne, er på vej hjem til sin fødeby i Bakkeskoven. Midas har været på rejse til Østen i henved 30 år, i sin søgen på guldets hemmelighed. Rygterne siger, at Midas har fundet hemmeligheden, og at han vil gøre byen rigere end dets indbyggere nogensinde har kunnet drømme om. De allernyeste rygter fortæller, at Midas formentligt vil vende tilbage omkring fuldmåne i slutningen af september, nærmere betegnet den 26. september!! Vil de gamle alliancer holde sammen eller vil drømmen om guldet skille dem ad? Er rygterne om guldets hemmelighed sande, eller er det endnu engang blot ”narreguld” ?…..

Kom og vær med i kampen og guld, ære, magt og retfærdighed - og vælg selv, hvad du vil kæmpe for!!

TILMELDING: http://bit.ly/1JiIYBi

Det koster 40 kr. at være med og betales ved indgangen. Som sædvanligt kan man i landsbyen varme sig ved bålet og søge provianter i kroen. Du kan handle med ting du selv har med. Du skal have bløde våben, og du skal helst være udklædt, men det behøver ikke være dyrt og fint!

Facebook kan du finde billeder, oplysninger om rollespillet, venner, fjender og allierede.

Alle er velkomne! VI GLÆDER OS!

Med venlig hilsen
Rollespil i Stjær