Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

 

ROLLESPIL I BAKKESKOVEN (2014-09)

Kranoks skjulte skatte Lørdag den 27. september kl. 11.00 - 15.00. Indtjekning starter fra kl. 10.00.

For familier, venner og folk i alle aldre, øvede som uøvede!! Kom og vær med til en herlig dag i skoven med masser af hygge ved bålet, brage slåskampe der skal kæmpes, eventyr og gåder der skal løses, skatte der skal findes, kaffe der skal drikkes i kroen, folk der skal bestjæles, bestikkes eller behandles ved lægen, varer der skal sælges, og alliancer der skal plejes og fjender der skal besejres. TILMELDING: HER

PLOT:
I året 634 efter kong Tikans kroning, hærgede den mest frygtede pirat af alle tider. Han hærgede og plyndrede, til lands og til vands, og hans skatte begravede han efter sigende her i Bakkelandet. Mange har ledt efter Kranoks skjulte skat, men ingen har fundet den.
Læs mere på vores FaceBook side HER

PRAKTISK
Det koster 40 kr. at være med og betales ved indgangen. Du kan handle med ting du selv har med. Du skal have bløde våben og du skal helst være udklædt, men det behøver ikke være dyrt og fint!

ALLE ER VELKOMNE
Med venlig hilsen
Rollespil i Stjær

NB.:
Vi søger voksne som har tid og lyst til at hjælpe med opsætning fredag den 26. sep. kl. 16-18 eller med nedtagningen lørdag kl. 15-17.
Kontakt: merete@gefiber.dk eller ring 20 67 29 09