Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Rollespil i Bakkeskoven (2014-03)

Rollespil i Bakkeskoven d. 5. april

TILMELDING: http://bit.ly/1iRsC6s

PLOT: Ifølge legenden levede der engang en mægtig konge i Bakkeriget. Hans magt lå i et sværd, som efter hans død, blev indkapslet i en sten. Kun en sand konge vil kunne trække sværdet op af stenen igen og få den magt, der ligger i sværdet. Et rygte vil vide, at sværdet i stenen måske er set i Bakkeriget ... Og et rygte siger, at orkerne i Bakkeriget måske ved noget ...

For at finde den sande konge afholdes en turnering med flere forskellige discipliner, f.eks. sværdkamp og styrkeprøver, og alle racer kan stille op og kæmpe mod hinanden. Vinderne af turnerings discipliner har vundet retten til selv at forsøge at trække sværdet op af stenen, og dermed vinde magten, eller udpege èn, der betragtes som værdig til at prøve.

Kun én er værdig til kongemagten over byen Farn & Bakkeriget, og dermed er der kun en, som kan trække sværdet op af stenen.

PRAKTISK:
Pris: 40 kr. Betales ved indgangen.
Roller: Menneske, elver, sortelver, ork, goblin, tyv, røver, alfebarn eller handlende.
Spørgsmål: merete@gefiber.dk

Som sædvanligt kan man i landsbyen varme sig ved bålet og søge provianter i kroen. Du kan handle med ting du selv har med. Du skal have bløde våben, og du skal helst være udklædt, men det behøver ikke være dyrt og fint! Vi har både låne-våben og låne-kapper.

Alle er meget velkomne!
Med venlig hilsen
Rollespil i Stjær