Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Netcamp 2009

Netcamp 2009 i Stjær Forsamlingshus: Lørdag d. 14. November 2009 kl 12.00 til kl. 24.00.

HUSK tilmelding på: netcamp@stjaer.net Pris: 100,00 som betales når campen starter.

Bemærk: Alle børn og unge fra 2. kl og opefter er velkomne til at deltage!

Vi starter kl. 12.00. Der er ikke frokost, men boller og saft i løbet af eftermiddagen. Senere byder vi på aftensmad og natmad. Medbring gerne en madpakke hvis du ikke har spist frokost inden du kommer. Det er naturligvis op til forældrene hvor længe de enkelte børn skal deltage, og man kan sagtens hente sit barn i løbet af campen.

Til forældre og andre voksne, der kunne tænke sig at indgå i voksen-teamet omkring Netcampen: Tag en omsorgsvagt – det er vældig hyggeligt. Meld dig til Helle Faarup: mfp@teliamail.dk - eller tlf. 20258215 eller Kirsten Rasmussen: kirrasmu@rm.dk tlf. 40896378 senest 6. nov.

Eller tag en teknikervagt, hvis du er IT-kyndig. Meld dig til Roy: webmaster@stjaer.net - eller tlf. 30179320 Hvis du er ny deltager skal du og dine forældre læse følgende grundigt igennem.
Det er betingelserne for at deltage:

Man medbringer sin egen PC som skal være i orden hjemmefra, dvs:
Din PC skal være installeret med virusskjold og du skal have kørt en fuld systemscanning umiddelbart før campen. Dette er meget vigtigt, da vi ellers risikerer, at netop din PC får hele netværket til at gå ned!
Du skal have et netværkskabel, der er min. 5 meter langt. Har du ikke et, kan det købes hos os for 30 kr.
HUSK: Strømkabel til både skærm og PC.
Der må ikke anvendes ulovlige spil og/eller programmer, ligesom ulovligt kopierede filer – f.eks. MP3, MPEG osv ikke tillades i PC´erne. Det er den enkeltes eget ansvar at PC´en er i orden!