Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Når Martha får stress...

Onsdag eftermiddag er der mulighed for at lytte til et spændende foredrag af sygehuspræst Lotte Lyngby, som påstår at Jesus kan bruges som stresscoach!

Umiddelbart lyder det også skørt og lidt poppet, og mange når ganske sikkert også at tænke, at der dog vel må være grænser for, hvad Guds søn skal lægge krop og navn til på det moderne samfunds betingelser.

Lotte Lyngby ved i midlertidig, hvad hun taler om, når det gælder stress (hun har selv prøvet at gå ned med arbejdsrelateret stress to gange), og hun er rent faktisk også i stand til på meningsfuld måde at fortælle om de farer, der lurer, når man, især som ung kvinde, vil leve op til alle forventninger, ikke mindst ens egne, og derfor slet ikke er i stand til at sætte realistiske grænser for, hvad det er menneskeligt muligt at overkomme.

Arrangementer begynder onsdag den 11. november kl. 14.00 i Storring kirke ved sognepræst Carsten Marvig. Foredraget er umiddelbart bagefter i konfirmandstuen.

Arrangementet er et led i Kirkehøjskolen, som er et fælles projekt for alle sognene i Galten-området.

Læs mere på kirkens hjemmeside.