Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Målmænd søges

Så er der taget hul på den nye håndboldsæson, og Stjær Boldklubs damesenior er startet med træningen. Sidste sæsons flotte resultater gjorde, at holdet rykkede op i serie 1.

Selvom holdet først er startet op med træningen efter Skanderborg festivalen, så er der kommet så mange nye spillere, at der også vil blive tilmeldt et hold i serie 3, og på sigt vil vi også meget gerne have et hold med i serie 4, hvilket gør at man får mulighed for at dyrke håndbold på netop det plan, man ønsker. Målsætningen for serie 1 holdet er, at de i den kommende sæson bliver i rækken, men på sigt kan rykke op i jyllandsserien, og for serie 3 holdets vedkommende er målet en oprykning til serie 2 indenfor de to næste år.

MEN vi mangler målmænd til den kommende sæson, så skulle du have lyst til at prøve lykken indenfor målrammerne sammen med en flok glade håndboldpiger/damer, så har vi meget brug for dig.
Kig ned forbi Stjærhallen tirsdage kl. 20.30-22.00 eller torsdage kl. 19.00-20.30 og se om du ikke har lyst til at være med.
Du kan også kontakte Betinna Foged på telefon 5150 6360 eller John Laursen på 4077 8900 og høre nærmere.