Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Landsdelsstævne i håndbold

Endnu et stort arrangement blev afviklet i Stjær søndag den 24. juni, hvor DGI Østjylland afviklede landsdelsmesterskaberne i håndbold i Stjær. Stævnet have næste 800 deltagere, så det var det største sportsarrangement der nogensinde er blevet afviklet i Stjær.

Sportsligt gik det godt, Stjær havde selv 6 hold med hvoraf dameungdom vandt deres række og skal i august deltage i landsmesterskaberne der afvikles i Brædstrup. Klubbens pigehold og damejunior sluttede begge, som nr. 4, men da der efterfølgende er kommet afbud fra et damejuniorhold til landsmesterskaberne i denne årgang, er Stjær holdet kommet med i stedet, og de skal en tur i Hørsholm i weekenden den 24-26 august.

Det var et meget stort arrangement der blev stablet på benene i Stjær. Men vi kan være meget stolte af de vi fik lavet, alt klappede, som det skulle, og efterfølgende var der store roser til Stjær Boldklub og alle hjælperne fra de ansvarlige fra DGI Østjylland. Denne ros og tak for hjælpen er hermed givet videre til alle jer, som gav et nap med.