Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Løbeklub i Stjær?

Er du en af de mange der løber veje og stier tynde i og omkring Stjær? Eller er du en af dem der mangler et skub for at komme i gang? Det er undertegnedes erfaring, at det faktisk er sjovest at løbe sammen med andre. Man springer ikke så nemt over når man har en aftale med andre om at løbe, og løbeglæden er langt større, når der også er et socialt element i det at løbe. Uanset niveau, så handler det om glæden ved at løbe og holde sig i god fysisk form.

Vil du være med til at støtte op om oprettelsen af en løbeklub i Stjær? Så mød op til et indledende møde, hvor vi finder ud af om der er grundlag/opbakning til en løbeklub i Stjær. Uanset om du er nybegynder, slet ikke er startet endnu, eller allerede træner til den næste ½ maraton, så mød op i Boldklubbens klubhus:

Onsdag d. 16, april kl. 20.00 – 21.30
Boldklubben byder på kaffe/øl/vand og lidt kage til de fremmødte :-)
Det er fuldstændig uforpligtende at deltage i mødet, så hold dig endelig ikke tilbage. Løbeklubben kan være et fælles forum for folk med interesse for løb i Stjær, og i klubben kan man finde sammen med andre på ens eget niveau og aftale individuelle træningstider. Vi kan støtte, motivere og inspirere hinanden, og dem der har lyst kan sammen deltage i diverse motionsløb. Den daglige kommunikation kan ske via en hjemmeside, hvor man laver løbeaftaler med andre i klubben, eller kobler sig på nogen som allerede har lavet en aftale.

Kom med dine ideer og synspunkter. Kan du ikke deltage denne aften, kan du tilkendegive din interesse, ved at sende en mail til undertegnede. Skriv lidt om dig selv og dit løb, og hvad dine forventninger er til en løbeklub i Stjær.

Med venlig hilsen
Jesper Nothlev
Toftkjærvej 9, Stjær
Mail: jno@juno.dk