Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Kids Corner - for børn 5 - 9 år

Kært barn har mange navne, og den gamle Børneklub hedder nu Kids Corner.

Kids Corner holder til i Bethesdas gule del (overfor kirken), og vi mødes hver tirsdag kl. 16 – 17.30 (opstart 5. september).

Alle børn fra 5 år (årg. 2001) og til og med 3. klasse er velkomne. Vi vil være tre voksne (som selv har børn), der laver program og fungerer som ledere.

Hvis du/I har lyst og mulighed, er I altid velkomne til at kikke ind sammen med jeres barn, men det er også helt i orden bare at aflevere/hente jeres barn. Vi kan evt. aftale noget omkring afhentning i SFO/børnehave.

Kærlig hilsen Inge, Ellen og Nicolaj.

P.S. Ring på tlf. 8695-0160, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker, at Kids Corner skal være et spændende tilbud til vores børn her på egnen. Vi forsøger ud fra pædagogiske overvejelser at lade der være ligevægt mellem børnenes behov for at lege, hygge sig, udfolde sig på det kreative område og lytte til historier.

Kids Corner er en del af det folkekirkelige arbejde i Danmark, og derfor hører fortællingerne fra Bibelen også naturligt med.

Har I ideer til programmet, er vi lutter øre, for vi vil gerne gøre klubben så relevant for børnene, som det overhovedet er muligt.

Kids Corner er gratis, og vi glæder os til at komme i gang!