Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

JULE NETCAMP med nye aktiviteter!!

Som nævnt i Stjær Avis, vil vi denne gang prøve at lave andre aktiviteter i den ene krostue, hvor der sikkert vil være lidt mere fredeligt, end i den store sal, hvor de store slag udkæmpes. Vi har fået følgende forslag:

Barn-bedsteforælder slægtsforskning.
Barnet/teenageren og den den ældre generation kan i fællesskab finde tilbage til familiens rødder. Den unge kan måske hjælpe den ældre med at søge på nettet - eller hvordan rollerne nu bliver fordelt...

Bent Jørgensen fra Klank har en del erfaring med slægtsforskning via nettet. Han vil være til stede, og give gode råd og tips, ligesom også Bent Skovsende har arbejdet med emnet.

Kunne du tænke dig, at grave lidt i dine forfædres bedrifter, og kender et cirka fødselstidspunkt og -sted for en gammel slægtning, så mød op i Forsamlingshuset lørdag over middag. Du kunne måske have blåt blod i årerne!

PS! Du behøver ikke nødvendigvis have dit barn eller bedsteforælder med, for at deltage...;-)) Lego Mindstorms
Har du lyst til, at lave Mindstorms og dele det med andre børn/unge?
Så mød op, gerne med dit "isenkram" - og lad os se, hvad det kan blive til!

Andre aktiviteter:
Hvis du har forslag til andre aktiviteter - uanset hvad - så kom og del dem med andre. Eneste krav er, at det skal være noget, hvor der på en eller ande måde indgår en Pc ...

TDC bredbånds TV
TDC sponserer igen en fed 30/10 Mbit Internet forbindelse til Netcampen, baseret på en helt ny teknologi - som det første sted i Danmark! Der vil under Netcamp'en være mulighed for at se TDC's bredbånds tv, med over 30 kanaler, som i øjeblikket kan bestilles med stor rabat.

Vi glæder os til at se jer!
Venlig hilsen - Stjær Netcamp.