Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Jule-Netcamp 2007 nærmer sig

Der er Jule-Netcamp lørdag 15. december fra kl. 12 til kl. 24 i Stjær Forsamlingshus. HUSK at tilmelde dig netcampen senest 9. december, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Tilmelding sendes til email: netcamp@stjaer.net
(Skriv: navn, adresse, telefon, alder og evt. klasse)

Husk også at gøre din computer køreklar senest dagen før. Du kan se tjekliste herunder.

CAMPEN koster 100 kr., som betales når du ankommer om lørdagen. Alle børn og unge fra 3. klasse og opefter fra både Stjær, Høver, Søballe og Storring er velkomne til at deltage! Der bliver sørget for aftensmad, samt masser af sunde snacks, frugt og saftevand til alle de travle spillere.

TDC sponserer en fed Internet forbindelse til NetCamp'en, baseret på en ny teknologi, som det første sted i landet. Der vil under NetCamp'en være mulighed for at se TDC's bredbånds TV, med over 30 kanaler, som i øjeblikket kan bestilles med stor rabat.

VIGTIGT: Til forældre og andre voksne, der ku’ tænke sig at indgå i Voksen-teamet, omkring Netcampen: Tag en tre-fire timers ”omsorgsvagt” – det er rigtig hyggeligt. Meld dig til: Helle Fårup: mfp@teliamail.dk - tlf. 8695 0360 eller Bente Holm: mail@karstenholm.dk - tlf. 8695 0682. Eller tag en ”teknikervagt” – hvis du er IT-kyndig! Det plejer at være rigtigt hyggeligt!
Meld dig til Roy: webmaster@stjaer.net - tlf. 8624 0226.

Alle er velkomne til at besøge netcampen og kigge på!

Tjekliste for klargøring af din computer til Netcamp: