Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Information fra badminton udvalget

Information fra badminton udvalget om den kommende sæson. Vi kan nu oplyse at hold og haltider er på plads for den kommende sæson, så tag lige et kig på planen herunder og få en ide om hvornår du kan komme til at spille.

Der er i år indskrivning til badminton onsdag d. 27. august kl. 19.00 i hallens cafeteria. Der er indskrivning for familier og motionister. Børn og unge tilmelder sig til træneren ved første træningsdag.
Opstart bliver i uge 36 for familie/motion og uge 40 for børn/unge.

Vi vil bl.a. starte et nyt hold op om onsdagen for 0. til 2. klasses børn, som kan spille med små ketjere og skumgummibolde. Udstyr er købt, så det er bare at møde op i uge 40. Fredag vil vi starte familie/Disney-badminton, i tidsrummet 18-20. Man kan tage sine børn med i hallen og spille badminton i hele tidsrummet efter eget valg og plads. Når ungerne bliver trætte eller får lyst, kan de bare gå i cafeteriaet og se Disney sjov, mens resten spiller badminton. De der spiller laver selv hold efter plads og behov. Der vil være mulighed for at låne børneketjere og skumgummibolde til de små.

Pris for deltagelse er særdeles rimeligt.

Hal-tider badminton: