Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Hjælpere til servicegruppe efterlyses

Stjær Forsamlingshus er nu en nydelig, ældre dame på 100 år. Som så mange andre i den alder, kan hun godt trænge til lidt makeup og kærlig omsorg nu og da.

Jeg efterlyser derfor håndværkere af enhver art, som vil give en hånd med, så hun også fremover kan huse de mange forskellige grupper fra Stjær, der benytter sig af stedet. Hvis du har lyst til at hjælpe en gang imellem, vil vi blive helt vildt glade i Borgerforeningen ;-) Huset har fået en tilstandsrapport i fødselsdagsgave fra Tegnestuen i Stenskoven. Den konkluderer, at huset generelt er i god stand, men der er enkelte skønhedspletter… Vi fik også pengegaver i fødselsdagsgave, tusind tak for det. Nogle af dem har vi besluttet at bruge på et par af "pletterne", så derfor har vi nu brug for lidt ekstra hænder.

Det drejer sig ikke om større ombygninger eller udskiftninger, kun mindre vedligeholdelse. Vi skal nok sørge for, ikke at drive rovdrift på dem, der melder sig. Og der bliver selvfølgelig sørget for, at der er lidt forplejning undervejs.

Hvis du er håndværker eller blot har hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at være med til at sørge for at bevare de gode rammer for mange aktiviteter i Stjær Forsamlingshus, så slå på tråden.

Venlig hilsen
Bjarne Schøler, 8695 0808.