Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Hjælpere søges

Hjælpere søges til Grøn Koncert og Cirkus Summarum.

Cirkus Summarum: På Tangkrogen i Århus i dagene 27. juli til 9. august.
Vi skal hjælpe til i boderne, vise tilskuerne på plads i cirkus teltet, ja måske får nogen mulighed for at optræde, som cirkus tjenere.

Grøn Koncert: På Vestereng i Århus Lørdag den 18. juli.
Her vil vores opgave også være at hjælpe til ved boderne, og muligvis hjælpe til ved indgangen.

Stjær Boldklub har brug for hjælpere til begge arrangementer.

Stjær Boldklub har de sidste 7 år været en del af Team FG, en gruppe lokalforeninger i Århus området der bl.a hjælper Muskelsvindfonden med at afvikle deres musikarrangementer i området. Og bl.a. har vi stillet hjælpere i forbindelse med Grøn koncert, Å`abe og Police koncerten Som tak for hjælpen, modtager Stjær Boldklub et beløb pr. hjælper vi stiller til rådighed.

Under arrangementerne bliver der sørget for at hjælperne får mad og drikke, men man skal være obs på at der normalt ikke må nydes alkohol under arrangementerne og at man skal være 18 år for at kunne være hjælper. Tilmelding (Sæt kryds)

Grøn Koncert:

Cirkus Summarum:

Bemærk at tiderne er mødetider henholdsvis på Vestereng og Tangkrogen.

Tilmelding senest den 1 juli på mail john-h-laursen@hotmail.com eller ring tlf. 86950469 eller aflevere tilmeldingen på adressen Nygårdsparken 15, Stjær senest den tirsdag 30 juni.

Mvh
Stjær Boldklub

Navn.................................................... Tlf..........................

Mail.........................................................