Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Høvdingeboldturnering sportsfest 2014

Søndag den 8. juni 2014 fra kl. 11.00 til ca. kl. 14.00 afholdes den traditionsrige og glamourøse høvdingeboldturnering i Stjær - i år med nye overraskelser og international atmosfære.

Kampene spilles på Multibanen ved Stjær Skolen - i dagens anledning omdøbt til "STJÆR BRUGS STADION".

Alle kan være med - høvdingebold er sjovt at spille og sjovt at kigge på. Det er en familieaktivitet - og der skal være mindst 2 børn og mindst 1 på over 50 år på banen fra starten af kampen.

Holdene:

Hvert af de ovenstående hold har fået udpeget en teamchef, som har ansvar for at samle et hold fra hvert sit område. Hvis du er i tvivl om, hvem der er teamchef for dit område, kan du få det oplyst ved at sende en mail til hans@brokbrandi.dk Har du lyst til at stille med et hold til turneringen - så kontakt hurtigst muligt stævneledelsen på mail hans@brokbrandi.dk og tilmeld dit hold - så kan det være, det bliver dit hold, der får tildelt et wildcard.

Stjær Brugs har allerede fået tildelt det ene wildcard, men der er stadigvæk et wildcard tilbage.

Turneringsplan:
Der spilles i 2 puljer à 4-5 hold - dvs. at der er mindst 3-4 kampe til hvert hold. Turneringen afsluttes med semifinaler og finale.

Udstyr:
Til høvdingebold er det helt i orden med lidt lir - tjekkede trøjer/spilledragter, bannere, kampråb, juhu piger, heppekor el.lign.

Hæder og ære:
Der spilles om en smuk vandrepokal!

Regler:
Pkt. 1: Dommeren har altid ret
Pkt. 2: Der spilles efter de officielle høvdingebold regler - dog med mindre Stjær tilretninger
Pkt. 3: Der er 7 spillere på hvert hold med op til 3 udskiftere - mindst 2 spillere på max 12 år på banen fra start og mindst 1 spiller på 50+ år.
Pkt. 4: Der spilles kun 1 sæt
Pkt. 5: Der spilles til alle er døde eller max. 10 min.
Pkt. 6: Man er død, når man bliver ramt - uanset hvor man rammes
Pkt. 7: Man er død, hvis man bliver grebet - plus at der gives befrier til det modsatte hold
Pkt. 8: I tvivlstilfælde - se punkt 1

Forplejning:
Der vil være mulighed for at købe en stadionplatte - grillpølser, fadøl og sodavand.

Arrangører:
Kristian Kilt, Christian Ravn, Thomas Mark, Mads Søndergaard og Hans Brok-Brandi for Stjær Boldklub - spørgsmål kan sendes til hans@brokbrandi.dk eller ved at ringe på 5115 4908