Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Håndboldoplevelse i vente i Stjærhallen

Efter nogle års pause, er der nu igen mulighed for at for en stor håndbold oplevelse i Stjærhallen, dette sker når Århus GF og Viborg HK ligaherre mødes i en opvisningskamp fredag, den 26 januar kl. 20.00 i vores lokale idrætshal.

Kampen er et led i Stjær Boldklubs 50 års jubilæum, som gennem året vil blive fejret med forskellige arrangementer.

Holdene har lovet at møde op i stærkest mulige holdopstilling, hvilket helt klart lover godt for kampen, for selv om at det er en opvisningskamp, så er den for begge klubbers vedkommende en vigtig del i forberedelsen til den nuværende turnering, som i øjeblikket holder pause på grund af VM.

Begge holdene kæmper i øjeblikket en kamp om at komme blandt de sidste fire hold i slutspillet, Viborg ligger i øjeblikket, som nr. 4 med Århus GF lige efter på en femteplads.

Billetsalget starter torsdag den 18. januar fra kl. 19 i Stjærhallens cafeteria. I forbindelse med hjemmestævnet søndag 21. januar er der mulighed for at købe billetter i hallens cafeteria og fra mandag forsat købes når dette har åbnet - eller man kan bestille dem på tlf. 86 95 04 69.