Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Gratis foredrag hos Art Jamming

Art Jamming i Stjær indbyder til foredrag i atelieret Vesterbro 23B
Februar + foredrag = gratis aftener i atelieret kl.19-21
Jeg har inviteret, to spændende kvinder til atelieret, for at fortælle om deres passion.
Du kan se mere på www.artjamming.dk og tilmelder dig blot ved at skrive en besked til tina@artjamming.dk

Tirsdag den 5.februar kommer kunstpædagog Kristin Björk og fortæller om sit hjemland Island. Kristin skriver: En fortælling om min opvækst, mit savn til landet og min kunst. Krydret med inspiration til en rejse, op i det høje nord. Naturens kræfter og de store vidder.

Tirsdag den 26.februar vil kunst terapeut, udøvende kunstner og coach Lene Jensen gøre os klogere på hvordan vi kan videreudvikle og få flow i vores kunstneriske virke. Lene skriver: Du får mulighed for, at blive introduceret til en ny måde, at se på den kunstneriske proces. Med udgangspunkt i min flowmodel, der er en slags kortlægning af hele den kunstneriske proces, fra ide til færdigt værk, vil jeg denne aften give et bud på hvordan du, ved at arbejde mere bevidst kan træne og forøge både din kreativitet og dit kunstneriske flow. Du vil få en guidet tur rundt i de forskellige faser af den skabende proces og du vil blive introduceret til nøglebegreber som inspiration, intention, flow og autenticitet.