Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Fodbold event d. 14 maj

Kom til U21-EM fodboldfest - Lørdag d. 14. maj kl. 14.00

Kom til U21-EM fodboldfest og vær med til at lave årets vildeste promotionvideo, når DBU og U21-EM lørdag d. 14. maj optager en alternativ video til sommerens slutrunde.
Vi kan ikke fortælle alle detaljer da overraskelsesmomentet i videoen er meget vigtigt, men vi kan løfte sløret for, at optagelserne involverer alt fra fodboldstjerner og flyvemaskiner til foreningen af danske fodboldfans. Vi har brug for en kæmpe flok mennesker, der vil hjælpe os med at skabe nogle festlige og farverige rammer for filmen - med jeres hjælp skal vi give nogle unge mennesker deres livs fodboldoplevelse!

For at starte den gode stemning har vi sørget for GRATIS transport, drikkevarer og pølser under eventen.
Optagelsesstedet er hemmeligt, så vi varmer op på tre forskellige opsamlingssteder i Aarhus. Derudover vil der komme folk med tog fra Herning og Silkeborg. Mød op på et af opsamlingsstederne kl. 14.00, hvor der vil være drikkevarer, ansigtsmaling, produktion af flag og meget mere inden bussen går mod optagelsesstedet...

Opsamlingssteder i Aarhus:

  1. Nobelparken (foran bygning 1482)
  2. Musikhuset (på græsplænen)
  3. Aarhus Stadion (på parkeringspladsen) Eventen slutter omkring kl. 18.30, hvor der vil være transport tilbage til opsamlingsstederne.
    Kom klædt i landsholdsfarverne rød og hvid - der vil nemlig være en konkurrence om de bedst udklædte fodboldfans. Præmien er 10 billetter til U21-EM finalen på Aarhus Stadion lørdag den 25. juni.

Vi håber, at I vil være med til at skabe en kæmpe fodboldfest...

Venlig hilsen,
U21-EM, DBU & Universiteternes Festudvalg
Eventen er blevet til i samarbejde med Carlsberg - Arriva - Adidas - Wundercard