Stjær, Jyllands Hjerte - Et godt sted at bo

En landsby med natur, aktivitet og fællesskab

Fight var nøglen til sejr

Stjærs 1. hold i håndbold spillede i lørdags åbningskamp mod Lyseng i stjærhallen.

Stjær stillede op med et meget ungt og urutineret hold. Det satte også sit præg på den indledende fase af kampen for Stjærs hold. Da der var spillet 12 minutter havde Stjær kun formået at score 2 mål. Men et stærkt forsvar gjorde, at Stjær holdt sig inde i kampen i første halvleg. Dette gav mulighed for en masse kontramål, men skarpheden manglede i afslutningerne for Stjærspillerne. Stillingen ved halvleg var 6-6. Efter pausen kom der mere gang i begge holds angrebsspil. Holdene skiftedes til at føre gennem hele halvlegen. Da der manglede 5 minutter, var Stjær bagud med et enkelt mål ved stillingen 14-15. Men Stjær holdt koncentrationen og lukkede helt af i forsvaret. Dette gjorde, at Stjær fik 2 mål i slutfasen, hvilket resulterede i en vigtig sejr på 16-15.

Det var den første kamp i sommerturneringen, som gav anledning til en god og lovende start for Stjær.

Næste kamp for Stjærs herrer er på onsdag den 19. maj, hvor modstanderen er TST i tilsthallerne. Kampen starter kl. 20:00.