Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

En spændende håndboldsøndag i hallen

En spændende håndboldsøndag i hallen - 20. marts 2011

På søndag den 20. marts spilles de sidste hjemmekampe i håndbold i Stjærhallen i denne sæson, og man kan roligt sige, at der er lagt op til nogle meget spændende kampe i løbet af dagen.

Allerede kl. 9 møder Stjærs U10-piger HEI, Skæring. Hjemmeholdet skal vinde denne kamp for at beholde førstepladsen og dermed muligheden for at komme til kredsmesterskab.

Kl. 12 spiller klubbens bedste herrehold mod Mjölnir Handbolti, en kamp Stjær skal vinde, hvis de forsat skal have en chance for at sikre sig en plads i serie 2 i den kommende sæson.

Og endelig er der lagt op til det helt store brag, når dameseniorerne skal møde AGF, Århus kl. 14.10. Vinder Stjærdamerne denne kamp, er de sikre på at rykke op i serie 2 i den kommende sæson. Sidst de to hold mødtes var Stjær bagud med hele 8 mål, men alligevel lykkes det Stjær at få en sejr i hus, da dommerne fløjtede kampen af.

Derudover spillere flere af klubbens ungdomshold på hjemmebane denne søndag. Tidspunkterne på disse kampe kan ses i kalenderen på Stjær by-portal.