Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Elvis on my mind på DR2

DR2 har tema-aften om Elvis og de sender bl.a. udsendelsen om Karsten Holms pladeprojekt og USA-tur på tirsdag d. 14. august kl. 20:30.

Se DR´s pressemeddelelse her: www.dr.dk/presse/Article.asp?articleID=25319

Aftenens første indslag er den poetiske portrætfilm "Elvis on my mind" om kirkegårdsgraver Karsten Holm fra Stjær i Midtjylland. Karsten har altid været lidt af en dagdrømmer, og det er han også i dag. Karstens dagligdag går med at sende børnene i skole og passe sit arbejde i kirken.

Men i weekenden ændrer Karsten karakter, når han ifører sig den røde palietdragt. Karsten har Elvis på hjernen, og i det daglige arbejde på kirkegården i Storring Kirke drømmer Karsten om Elvis. Hvordan mon han var? Vidste han, at han skulle dø så ung? Elvis fylder meget i Karstens liv, så meget at Karsten bruger alle weekenderne til at rejse rundt og optræde og synge som Elvis Presley. Men Karstens store drøm er at komme til USA, og indspille en Elvis plade. Drømmen går i opfyldelse, og Karsten rejser til Memphis, og indspiller sin plade. Han får også en snak med en af Elvis’ korpiger - Kathy Westmoreland. Det bliver en dyb snak, om Elvis som elsker, kæreste og ven, og om Elvis´ sidste timer. Karstens drøm kulminerer, da han måneder senere kan holde pladereception, i den lokale Brugs i Stjær.

Aftenens sendeplan:
Kl. 20.30: Elvis on my Mind
Kl. 21.05: Elvis lever i Randers
Kl. 21.35: Elvis’ blå skjorte