Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 
Flere artikler ➜

Foredrag: Elbiler og grøn transport i Stjær

Live streaming!

Spændende foredrag her i Stjær kan opleves HJEMMEFRA 🏠 ved din egen skærm - i disse tider hvor vi må stå sammen ved at holde afstand.

Pga COVID-19 har vi valg at live-streame foredraget fremfor at aflyse!

Det betyder, at du kan side i ro og mag - hjemme i din stue og følge med. Der vil blive mulighed for at spørge spørgsmål undervejs.

Sådan gør du

Du skal blot tilmelde dig denne begivenhed på facebook.com, så vil du automatisk få tilsendt et link 5-10 min før foredraget begynder. Klik på linket - så er du klar!

Om foredraget

Se med når Borgerforeningen live-streamer et foredrag med titlen "Elbiler og Grøn Transport" og få masser af viden og inspiration til at træffe velovervejede grønne og fornuftige beslutninger.
Fordraget vil give dig overblik og helt konkrete eksempler. Måske kan vi også finde flere fælles løsninger som by?

Tjek ind 18.50 - så går du ikke glip af noget ;-)

Jakob Baungaard fra Worldperfect øser af sin viden.
Worldperfect tilbyder rådgivning omkring bæredygtig grøn omstilling af virksomheder, produkt- og konceptudvikling, implementeringsstrategi mm.

Dette et 2. foredrag i en række på 5 grønne foredrag. Det er et led i Projektet 'Grøn Omstilling i Stjær', som har fået støtte fra Erhvervsministeriet.

Hvor langt vi kan nå som landsby?

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål via Facebook siden!