Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Efterårsudstilling 2014

Traditionen tro inviterer Stjær-Storring Børnehus til udstilling i Stjær Forsamlingshus den 12. og 13. november 2014.

Vi syntes det er vigtigt at styrke børnenes glæde ved at skabe - derfor har børnene i flere måneder eksperimenteret og udtrykt sig kunstnerisk, gennem flere forskellige kreative udtryksformer. De har tegnet, malet, lavet collage, gipsmasker mv. Vi har desuden et tema som varierer fra år til år. F.eks. Himlen, havet, bondegården, fabeldyr og m.m. Vi har lavet udstillingen de sidste 13 år og alle børnene bidrager med flere kunstværker.

Der vil være en separatudstilling, hvor de kommende skolebørn vil fremvise selvportrætter samt gibsmasker.

Nogle børn maler mere end andre, deres begejstring smitter og inden maleperioden er slut står børnene i kø for at komme til at male. Der bliver lagt vægt på processen, men det er også rart at kunne fremvise resultaterne og blive værdsat.

Temaet i år er ”dyr”, desuden er der arbejdet med eventyret om ”De tre bukke bruse”.
Børnene er meget stolte af deres kunstneriske værker og vil meget gerne vise dem frem.

Vi holder fernisering den 12. november 2014 kl. 14.30-17.00 hvor det røde silkebånd klippes og der serveres sunde snacks – desuden er der en cafe hvor forældre og bedsteforældre kan hvile benene.

Udstillingen kan desuden ses torsdag den 13. november 2014 kl. 9.00-13.00. – hvor børnene fra Stjær kan se deres kunstværker i fred og ro. Desuden er dagplejerne, Storring afdelingen, Skovby børnehus og 0-klasse fra Stjær Skolen inviteret til at komme og se kunstværkerne. Alle interesserede er meget velkommen til udstillingen og der er hængt invitation op i den lokale brugs, på skolen osv.

Med venlig hilsen
Børn og voksne i Stjær-Storring Børnehus