Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Cykelløb i Stjær d. 30. april

Der er lørdag d. 30. april et sponsor cykelløb i Stjær til fordel for 6 klasse på skolen. Formålet er at indsamle penge til støtte til børnenes tur til Bornholm.

Der køres fra skolen, af stierne til fodbold klubhuset, videre af Vesterbro mod Brugsen, forbi Brugsen og til venstre ved Pizzariet. Turen følger nu Tåstrupvej rundt og til venstre af Stenskovvej, videre ned af Flintevænget, af stien og via. det grønne område ved Pebbelparken og til stien ved Granatvænget. Herfra køres der over Stjærvej og ned mod skolen. Denne rute på 2 km køres i 2 timer indtil flest mulige km er kørt. Der foreligger tilladelse fra Sydøstjyllands Politi og Skanderborg kommune. Vi håber at arrangementet gennemføres med så lidt gene for Stjær borgerne som muligt. Har du lyst at se på sælges der billig kaffe og kage ved skolen i perioden 14-16.

Hvis beboerne på ruten kan undgå at parkere langs vejen i perioden fra 14-16 vil det være en stor hjælp. Hvis du vil se ruten kan du skrive til John på john.trane@ssi-schaefer.dk og få tilsendt et oversigtskort eller send en SMS på nedenstående nummer.

Ved spørgsmål kontakt da John Trane // 4214 8719