Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Årsmøde i fodboldafdelingen

Fodboldafdelingen i Stjær Boldklub inviterer til årsmøde torsdag den 8. november kl. 19.00 i klubhuset.

Vi gør status for året, der er gået, og snakker om stort og småt. Det er også her, at bestyrelsen gerne modtager ros, ris og gode idéer. Mødet er for alle som er interesseret. Mød op og påvirk fodbolden i Stjær med din mening, eller hvis du er interesseret i at deltage i bestyrelsen.

Inden man går ind i frivilligt bestyrelsesarbejde for første gang, kan der melde sig mange spørgsmål: Har jeg tid, er der ikke for mange møder, har jeg den fornødne indsigt, hvorfor lige mig, der må da være andre eller det er vist ikke lige noget for mig.

Det er jo op til den enkelte at tage stilling til, om man har tid eller lyst. For klubben derimod er det en nødvendighed for at eksistere. For at fodbolden i Stjær kan udvikle sig og være et interessant tilbud for nuværende og kommende spillere, er det nødvendigt, at der kommer nye medlemmer i bestyrelsen. Arbejdet i bestyrelsen er en opgave som kan og bør udføres af forældre. Nogle børn kommer jo til at spille fodbold i denne klub, indtil til de forlader Stjærskolen.

Vi glæder os til at se rigtig mange forældre og seniorer til årsmødet. – Og husk det er ikke kun for bestyrelsen og nye potentielle bestyrelsesmedlemmer.

Med venlig hilsen
Fodboldudvalget