Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Åbent hus hos Art Jamming

Åbent hus hos Art Jamming: fredag den 16. september kl.19-21 (Vesterbro 23B) - Alle er velkomne.

Vi fejrer udgivelsen af Art Clubs nye bog Akryl Flow og byder på ost og rødvin her i Art Jammings atelier. Akryl Flow kan købes her i atelieret for 175,-kr.

Jeg danner kunstnerisk netværk med Anna Steenberg og Christina Kjelsmark i Art Club. Anna og Christina kommer selvfølgelig også den 16.september, til en snak om akrylmaleriets mange teknikker, tips og tricks.

Den 16. september er der tilbud på vores første bog Akryl Spot og Akryl Flow. Begge bøger kan købes for 275,-kr.

Venligst Tina

Telefon: 51 92 25 63
Email: tina@artjamming.dk
Internet: www.artjamming.dk _______________

Akryl Flow

Når vi opmærksomt fordyber os i en kreativ aktivitet, kommer vi i en tilstand af flow. Det drejer sig om at være nysgerrig, at se sig om og bruge alle sanser.

Det at male, er en sjov, afslappende og grænseløs aktivitet. At lade sig inspirere og nyde hvordan kunstværket former sig, er en fantastisk oplevelse.

Vi har samlet en række teknikker og gode ideer, som kan hjælpe dig på vej i din kreative udvikling. Det vigtigste er, at du er parat til at miste fodfæstet og være en del af processen.

Art Club er en gruppe kunstnere og undervisere, som med hver sit speciale arbejder sammen om at udvikle kreative ideer og inspiration til akrylmaleri.

Akryl Flow er en naturlig forlængelse af bogen Akryl Spot.