Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Åbent "Winther" Galleri i Stjær

Nu har jeg gjort det, jeg længe har drømt om! – Jeg har samlet alle de billeder, jeg gennem de sidste 15 år har malet rundt om i verden. Billederne er malet på både silke og lærred. I kan se dem her:

Solveig Winthers Galleri
Stjær Gamle Mejeri
Vesterbro 25B

Lørdag den 21. januar kl. 13.00 – 17.00
Søndag den 22. januar kl. 11.00 – 16.00 Jeg glæder mig til at se jer i mit galleri og dele både ”Winther-stemningen” og mine billeder med jer.

Venlig hilsen,
Solveig Winther
Møllevejen 13, Stjær
Tlf.: 23 46 76 28

Fra Silicon Valley til Stjær Gamle Mejeri.

Jeg er født og opvokset på en gård i Vestjylland. Uddannet pædagog i 1989. Her begyndte jeg for første gang at tegne og male. Det har jeg gjort siden, og efterhånden har jeg opdaget, at jeg ikke kan undvære det.

Når jeg står foran lærredet udtrykker jeg følelser, drømme og stemninger gennem form og farver – inspireret af livet og mennesker omkring mig.

Jeg er stort set selvlært, men i 1991 tog jeg sammen med min daværende mand til Silicon Valley, Californien. Her arbejdede jeg deltids i en Montessorri børnehave (leg og læring- pædagogik), men en stor del af tiden gik jeg i enrum og malede for – og med – mig selv. Jeg fik også undervisning i tegning, akavarelmaling og monotypeprint, hvor lærredet er skiftet ud med et røntgenfoto.

Det var godt for mig at komme væk fra janteloven og give mig selv lov til at føle mig unik, og det har været startskuddet til mit liv som kunstner. - Et liv, der indtil videre har ført mig omkring Stjær Gamle Mejeri.

Winther Galleri I

Winther Galleri II