Stjær By-Portal

Jyllands hjerte - Stjær huser ca. 1000 Stjærboere, Skanderborg kommunes måske bedste skole og et mangfoldigt foreningsliv.

 

Undgå skader med bedre løbeteknik

Lær om Pose Running-løbeteknik i Stjær søndag 19. juni

Få en mere naturlig løbestil og bedre løbeøkonomi. Med færre skader i knæ, skinneben, hofte og ryg. Ved hjælp af simple teknikøvelser og justeringer af din løbestil bliver du i stand til at udnytte tyngdekraften i stedet for at overvinde den.

Lyder det for godt til at være sandt? Det får du lejlighed til at undersøge, når vi inviterer til workshop i Pose Running. Hør også om, hvorfor det ikke er smart at lande på hælen, og hvorfor løbesko med kiler og pronationsstøtte måske slet ikke giver færre skader. Er du interesseret i barfodsløb eller løb i minimalistiske løbesko (som fx Fivefingers), så er Pose Running også værd at stifte bekendtskab med. Alle kan være med uanset form, løbeerfaring - og uanset om du gerne vil kunne løbe et kvindeløb eller elsker at løbe maraton.

Vi starter kl. 10.00 om formiddagen med teori, efterfulgt af øvelser og videooptagelser og analyse af dit løb. Undervejs byder vi på en sandwich og mineralvand. Vi regner med at være færdige omkring kl. 14.00.

Workshoppen afholdes i samarbejde med Stjær Boldklub, og instruktørerne er Peter S. Henriksen og Jesper Nothlev. Begge er til daglig løbetrænere i Aarhus 1900.

For at give alle optimal mulighed for feedback på deres løbestil, er der højst plads til 10 deltagere. Er interessen stor, vil vi finde en dato for en ekstra workshop på et senere tidspunkt.

Har du lyst til at være med, så send hurtigst mulig en mail til Jesper Nothlev på jno@juno.dk. Workshoppen koster kr. 100 pr. deltager og inkluderer forplejning.

Tidspunkt: Søndag 19. juni kl. 10.00-14.00
Sted: Stjær Boldklub.